Daljinsko Upravljanje Grejanjem


SIMPAL omogućava daljinsko upravljanje grejanjem sa norveškim radijatorima...

Upravljanje na daljinu smo gledali u filmovima pre 20 godina i samo bogati su mogli to priuštiti, međutim danas je to realnost koja je dostupna svima.

Jednim pozivom uključite ili isključite grejanje, jednom porukom podesite temperaturu ili saznajte status, a najjednostavnije je da putem Android i iOS aplikacije podešavajte sve što želite.

SIMPAL-T40 SOCKET aplikacija za iPhone i Android telefone je besplatna aplikaciju koju možete preuzeti sa App Store i Google Play.

Daljinsko upravljanje

Simapl Google play Apple store Simpal

Potrebno je samo da priključite SIMPAL u utičnicu, priključite norveški radijator i sa bilo kog mesta u svetu uključite vaš sistem grejanja. Ono što je najvažnije SIMPAL mogu koristiti postojeći i novi korisnici grejanja na norveške radijatore, jer su uređaji zasebni i nije potrebno prepravljati instalaciju (plug & play).

Sa najnovijim SIMPAL uređajima daljinsko upravljanje je lako a mogućnosti velike. Grejanjem na daljinu možete upravljati putem poziva, sms-a i besplatne Android i iPhone aplikacije, proveravati trenutnu temperaturu, podešavati temperaturu, podesiti zaštitu od smrzavanja, programirati grejanje, odložiti uključenje ili isključenje a i istovremeno biti obavešteni o status sistema u slučaju nestanka struje, povećanja temperature i kad vi želite da saznate status.

Jedino što je potrebno jeste da ubacite SIM karticu bilo kog mobilnog operatera u Srbiji (VIP, Telenor, MTS) u SIMPAL-T40 uređaj. Jedina potrošnja su sms poruke koje vi pomoću aplikacija šaljete SIMPAL uređajima, kao i povratne informacija koju uređaj šalje Vama kao korisniku (npr. status sistema, nestanak struje i slično).

Ovo je izuzetno jeftin vid korišćenja jer skoro svi operateri uz pakete usluga nude veliki broj sms poruka. Na Vama je samo da odaberete mobilnog operatera koji po Vašim kriterijumima ima najbolje usluge za najnižu moguću cenu.

Sa SIMPAL-T40 uređajem i bilo kojim smart telefonom pomoću aplikacije možete kontrolisati (upravljati grejanjem) norveške radijatore. Svaki SIMPAL-T40 uređaj može raditi i kao zasebna jedinica sa kojom možete kontrolisati jedan uređaj tj. radijator. Na SIMPAL-T40 možete bežično povezati maksimalno 4 uređaja SIMPAL-T20 koji ima identične funkcije. Jedina razlika je u tome što T40 ima GSM modul sa SIM karticom.

Modeli i Teh.Karakteristike

Oznaka Dimenzije(mm) Napajanje(v) Max.snaga potrošača Temp.Opseg(°C) Mogućnost Priključenja Max.Udaljenost(m) Priključak Frekvencija(MHz) Data interfejs Cena
Simpal T40 125x60x80 110~230 16A ili 3600W -10 do +50 1xT40 i do 4xT20 20 do 30 monofazni 433.92 GSM SIM 15900 din.
Simpal T20 125x60x80 110~230 16A ili 3600W -10 do +50 na T40 20 do 30 monofazni 433.92 - 6900 din.
Simpal T40
Simpal T20
home