Osnovna misija PR Sorabi RS je poboiljšanje energetske efikasnosti kako stambenih tako i poslovnih objekata. Sa iskustvom od gotovo jedne decenije u stanju smo da ispratimo i najzahtevnije klijente u Srbiji, Crnoj Gori,Bosni i Hercegovini i Evropskoj Uniji.

Zato smo se odlučili da za vas obezbedimo najkvalitetnije solarne sisteme za zagrevanje vode sa 15 godina garancije, PVC i drvenu stolariju proizvedenu u EU po najvišim svetskim standardima, blindirana vrata za sigurnost Vašeg doma, veliki broj različitih vrsta zaštite od sunca (trakaste, rolo, zebra i druge zavese). Kvalitet naših proizvoda potvrđen je sertifikatima ovlašćenih institucija, a lista referenci ukazuje na poverenje koje imamo kod naših klijenata.

Prateći svetske standarde u pogledu tehničkih i tehnoloških inovacija, našim kupcima obezbeđujemo moderan dizajn enterijera i eksterijera kroz široku paletu proizvoda. Poštovanjem rokova isporuke, poštujemo i vreme naših klijenata ali i saradnika. Stalnim unapređenjem znanja, obukom i treninzima, našim monterima obezbeđujemo sve što je neophodno da isprate i najzahtevnije klijente.