Daljinsko Upravljanje WiFi


Danas se zivot bez interneta i pametnog telefona gotovo ne može ni zamisliti. Osim što lakše komuniciramo, kupujemo iz fotelje, saznajemo sve što nas interesuje i kontrola i upravljanje na daljinu postaje sve prisutnija. Rovex Inženjering je našem tržištu već ponudio seriju ADAX NEO H WiFi radijatora koji se veoma jednostavno kontrolišu sa vašeg mobilnog telefona.

W230-WiFi Pametna Utičnica

Za sve one koji imaju starije modele radijatora GLAMOX, ADAX NEO, VP11 ili ECO Basic a žele da iskoriste mogućnosti pametnih telefona na raspolaganju je W230 WiFi pametni termostat utičnica.

Instalirajte SIMPAL-W230 WiFi Plug aplikaciju za iPhone i Android telefone koja je besplatna i koju možete preuzeti sa App Store i Google Play.

Daljinsko upravljanje

Simapl Google play Apple store Simpal

Potrebno je samo da priključite SIMPAL W230 u utičnicu, priključite norveški radijator i sa bilo kog mesta u svetu kontrolišite vaš sistem grejanja. Ono što je najvažnije SIMPAL mogu koristiti postojeći i novi korisnici grejanja na norveške radijatore, jer su uređaji zasebni i nije potrebno prepravljati instalaciju (plug & play).

W230 WiFi utičnica - lako priključenje

I to je sve!!!

Sa najnovijim SIMPAL uređajima daljinsko upravljanje je lako a mogućnosti velike. Moguće je proveriti trenutnu temperaturu, podesiti temperaturu, vremenski programirati uključenje grejanja, odložiti uključenje ili isključenje a i istovremeno biti obavešteni o statusu sistema.

I ne samo to, W230 je i izuzetan sistem za zaštitu vašeg prostora. Na W230 možete priključiti do 10 bežičnih senzora i alarmnu sirenu. Aktiviranjem svakog od senzora korisnik na instaliranoj aplikaciji dobija informaciju o aktiviranom senzoru i ukoliko to želi može da ukljući alarmnu sirenu. Alarmnu sirenu može da iskljući jedno korisnik putem svog mobilnog telefona.

home