Adax Neo


Novi model/Novi dizajn

 • - Savremen, moderan, elegantan i prepoznatljiv skandinavski dizajn
 • - 4 boje, neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i energična crvena
 • - DT digitalni termostat

Ušteda Energije

 • - i do 50% u odnosu na etažno na struju.
 • - i do 40% u odnosu na TA peći.
 • - i do 30% u odnosu na uljane radijatore.
 • Prednosti u praksi

 • - niža cena, 40% manja u odnosu na etažna / centralna grejanja na struju, gas itd.
 • - bešumni, nema održavanja, nema dizanja prašine i ne izazivaju alergije
 • - jednostavna i laka montaža
 • - precizna regulacija temperature
 • Moderno,udobno,elegantno

  ADAX NEO je nova linija norveških radijatora. Princip rada je takođe zasnovan na prirodnoj cirkulaciji vazduha, strujanje vazduha možete videti na slici ispod. ADAX NEO modernog i elegantnog dizajna (slim varijanta) prilagođeni su modernim enterijerima, a avangardnim, svežim bojama, prostoru pružaju kreativni koloristički kontrast.

  Liniju grejnih tela je osmislila jedna od vodećih skandinavskih dizajnerskih kompanija Hareide Designmill. Pri tom su se usredsredili na ekološki dizajn, odnosno, koliko god je moguće korišćeni su tehnološki obnovljivi, reciklirajući, biorazgradivi materijali.

  Pomoću tastera (+) i (-) jednostavno podešavate željenu temperaturu. Funkcijski taster (F) omogućuje podešavanje trajanja snižene temperature kao i same temperature. Primenom programa (5) i (7) lako možete postaviti vreme i temperature grejanja svake prostorije posebno. Na taj način grejaćete se samo kad boravite u stanu ili kući. Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu.Radijator ne troši energiju,on samo nadoknađuje gubitke Vašeg prostora.

  Savremeno i Funkcionalno

  samo nadoknađuje gubitke Vašeg prostora. SAVREMENO I FUNKCIONALNO ADAX NEO odgovara na sve zahteve današnjice. Standardno je ugrađen programabilni termostat koji štedi električnu enegriju. Tasteri su lako dostupni dok na digitalnom LCD displeju očitavate temperaturu. Pored displeja imate indikacije rada i programa. Crvena lampica pokazuje kad radijator radi, dok zelena pokazuje da je neki od programa u funkciji. Svake minute termostat meri temperaturu prostorije. Pri najmanjoj promeni temperature od podešene, radijator greje manje ili više. Na taj način ostvarujete idealnu temperaturu za boravak i maksimalnu uštedu električne enegrije.

  Boje po izboru

  Ono što izdvaja ADAX NEO pored ekstragavantnog dizajna i funkcionalnosti je i odabir željene boje: neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i enegrična crvena. Trend u svetu pristiže i na naše tržište. Sve je više zahteva za dizajnersko-funkcionalnim prostorima. Kod takvih zahteva bitno je da se ne izgubi kvalitet i namena, a postigne moderan dizajn. Fabrika ADAX i dizajnerska kuća Hareide Designmill su uspeli u tome. Novi panelni radijator za novo doba je inovativnog izgleda i lako je uklopiv u moderne i savremene enterijere. Za naše devojčice i dečake i njihove male tople kutke obezbedili smo ADAX NEO radijator u roze i plavoj boji.

MODELI ADAX NEO

Oznaka Snaga(W) Visina(mm) Dužina(mm) Težina(kg) Površina(m2) Cena
NP08 DT 800 370 704 4.6 8-10 20500 din.
NP10 DT 1000 370 762 5 10-12 22000 din.
NP12 DT 1200 370 934 5.7 12-15 23500 din.
NP14 DT 1400 370 1049 6.3 15-18 26000 din.
NP20 DT 2000 370 1394 8.7 18-25 29000 din.

Garancija Norveških Radijatora

Stalnom kontrolom kvaliteta i izradom od najkvalitetnijih materijala obezbedili smo garanaciju za sve norveške radijatore od 5 godina. Garancija se odnosi na sve kvarove osim onih koji su nastali mehaničkim oštećenjem ili nepravilnim rukovanjem. Servis u garantnom i u vangarantnom roku obezbeđuje Sorabi RS. Stručno i kvalitetno osoblje servisa vrši popravku norveških radijatora za najviše 48 sati od prijema u servis. Rezervni delovi za sve modele bez obzira na godinu kupovine su stalno obezbeđeni. Ljubazno osoblje servisa stoji vam na raspolaganju.
home